NARİN’ İN ADLİ TIP ÖN RAPORU AÇIKLANDI !

NARİN’ İN ADLİ TIP ÖN RAPORU AÇIKLANDI !

ABONE OL
Eylül 8, 2024 21:16
NARİN’ İN ADLİ TIP ÖN RAPORU AÇIKLANDI !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde bulundu.

Adli Tıp Kurumu’nun ön raporuna göre;

Narin’in boynunda boğulma izleri ve ayağında kırık tespit edildi. Ayrıca, yaklaşık 15 gün suda kaldığı belirtildi.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cenazesi, olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında ailesine teslim edilmedi.

Bu karar, soruşturma sürecinde aile üyelerinin de şüpheli olarak gözaltında bulunması nedeniyle alındı. Narin’in ailesi, aralarında annesi, babası ve amcalarının da olduğu 23 kişi ile birlikte gözaltına alınmıştı. Özellikle amcası S.G.’nin tutuklanması, cinayet soruşturmasını daha da derinleştirdi ve adli sürecin dikkatli bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ortaya koydu.

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren;

Narin Güran’ın çuval içinde bulunan bedenine dair detayları paylaştı. Eren, çuvalın içinde Narin’in terlikleri, çantası ve Elif-Ba’sı ile birlikte bulunduğunu, bu eşyaların tamamının delil olarak incelendiğini belirtti. Eren, Narin’in bedeninin 19 gün sonra bulunduğunu, bu sürede ciddi bir deformasyon gerçekleştiği için ölüm nedeninin biyolojik ve patolojik incelemeler sonucunda netleşeceğini vurguladı. Soruşturma halen devam ediyor ve otopsi süreci 8 saatten fazla sürdü​.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.