8 YAŞINDAKİ KAYIP NARİN GÜRAN’IN AMCASI TUTUKLANDI !

8 YAŞINDAKİ KAYIP NARİN GÜRAN’IN AMCASI TUTUKLANDI !

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili arama çalışmaları ve soruşturma devam ediyor. Son gelişmelere göre, Narin'in amcası Salim Güran, "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamalarıyla tutuklandı. Amcanın aracında bulunan örnekler ile Narin'in ailesinden alınan DNA örnekleriyle eşleşti. Amca Salim Güran, ifadesinde suçlamaları reddetti ve DNA'nın nasıl oraya geçtiğini bilmediğini belirtti​.

ABONE OL
Eylül 2, 2024 21:04
8 YAŞINDAKİ KAYIP NARİN GÜRAN’IN AMCASI TUTUKLANDI !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Narin’in kaybolduğu gün, Salim Güran’ın aracıyla köye gittiği ve köyde görüldüğü saatlerde aracının Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarının kesildiği tespit edildi. Ayrıca, şüpheli amcanın telefonunda kayıtların silinmiş olduğu ve bu durumun da şüphe uyandırdığı açıklandı. Soruşturma kapsamında elde edilen bulgulara rağmen, Narin henüz bulunamadı ve arama çalışmaları devam ediyor​.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, arama çalışmalarının sürdüğünü ve Narin’in sağ salim bulunmasının en büyük temennileri olduğunu belirtti. Soruşturmanın selameti açısından bazı detayların kamuoyuyla paylaşılmadığını da ekledi​.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.