NARİN AĞITLARLA DEFNEDİLDİ !

NARİN AĞITLARLA DEFNEDİLDİ !

ABONE OL
Eylül 9, 2024 17:14
NARİN AĞITLARLA DEFNEDİLDİ !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narin Güran’ın cenazesi, Diyarbakır’da Tavşantepe Mahallesi’nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Otopsi işlemlerinin ardından cenaze, Narin’in ağabeyi Baran Güran’a teslim edildi.

İl Müftüsü Celal Büyük’ün kıldırdığı cenaze namazına, aile üyeleri, yerel yetkililer ve halk katıldı. Cenaze töreninde Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’ da tabuta omuz verdi. Narin, Tavşantepe Mezarlığı’nda gözyaşları eşliğinde defnedildi​.

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak;  gizli tanığın ifadesine göre amcası  Salim Güran, Narin’in cesedini gizlemeye çalışmış ve bunu bir başka kişiye yaptırmak için 200 bin TL teklif etmiştir. Gizli tanık, cesedin battaniye içinde kendisine gösterildiğini ve Salim Güran’ın cesedi yok etmesini istediğini belirtmiştir.

Narin Güran cinayetiyle ilgili olarak yapılan soruşturmada, 24 kişi gözaltına alınmış durumda. Bu kişiler arasında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi ve üç amcası da bulunuyor. Narin’in amcası Salim Güran, cinayetle ilgili olarak daha önce tutuklanmıştı. Gözaltına alınan ağabeylerden biri ise daha önce serbest bırakılmıştı. Olayın çözülmesi için soruşturma devam ederken, aile üyeleri de dahil olmak üzere şüphelilerin ifadeleri alınıyor ve yeni deliller değerlendiriliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.