NARİN CİNAYETİNDE ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

NARİN CİNAYETİNDE ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında  şüpheliler, sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.

ABONE OL
Eylül 11, 2024 13:05
NARİN CİNAYETİNDE ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narin Güran’ın kaybolmasından sonra başlatılan soruşturmada, küçük kızın cansız bedeninin bulunmasıyla bir cinayet vakasına dönüştü. Cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler hakkında  olayla bağlantıları konusunda detaylı bilgi verilmezken, soruşturmanın geniş çapta sürdüğü öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, yoğun güvenlik önlemleri altında adliye binasına alınırken, halkın olaya duyduğu tepki ve acı büyük oldu. Olayla ilgili soruşturma derinleşirken, adli süreçte önemli adımların atılması bekleniyor.

Mahkeme sürecinin, suçun tüm ayrıntılarını aydınlatması ve adaletin yerini bulması için büyük bir titizlikle yürütüleceği ifade ediliyor. Bu gelişmeler ışığında kamuoyunun beklentisi, küçük Narin Güran’ın katillerinin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesi yönünde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.