ÇOCUKLAR ÖLMESİN, ŞEHİRLER BOMBALANMASIN !

ÇOCUKLAR ÖLMESİN, ŞEHİRLER BOMBALANMASIN !

Afyonkarahisar’da bu yıl 7. kez gerçekleşen Dünya Motokros Şampiyonası, 500 bin katılımcı ile bir rekora imza attı. 28 ülkeden 115 yarışmacının katıldığı şampiyona, 6 kıtada 180 ülke tarafından yayınlandı ve yaklaşık 4 milyar kişi tarafından izlendi. Şampiyona boyunca gerçekleşen NG Afyon Motofest sahnesi, Türkiye’nin sevilen sanatçılarını ağırladı. Festivalin dördüncü günü sahne alan Sefo, enerjisiyle tam not aldı. Yediden yetmişe herkesin hayranı olduğu ünlü rapçi, dans grubuyla birlikte ateş ve ışık şovları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşattı. Sefo, “Kaçak Göçek” şarkısını ilk kez canlı olarak seslendirirken 2,5 saat sahnede kaldı. Şarkılarıyla konser alanını adeta kendinden geçiren Sefo'ya yüzbinler aynı anda eşlik etti.  Geceye, ‘‘Çocuklar Ölmesin, Şehirler Bombalanmasın’’ sözleriyle de damga vurdu.

ABONE OL
Eylül 11, 2024 21:18
ÇOCUKLAR ÖLMESİN, ŞEHİRLER BOMBALANMASIN !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SEFO ‘‘ÇOCUKLAR ÖLMESİN, ŞEHİRLER BOMBALANMASIN’’ MESAJIYLA GECEYE ANLAM KATTI

 Afyonkarahisar, 7. kez ev sahipliği yaptığı Dünya Motokros Şampiyonası ile büyük bir başarıya imza attı. 28 ülkeden 115 yarışmacının mücadele ettiği şampiyona, 6 kıtada 180 ülke tarafından yayınlanarak yaklaşık 4 milyar kişi tarafından izlenildi. Şampiyona boyunca gerçekleştirilen NG Afyon Motofest, her yaştan katılımcıya hitap eden zengin içerikleriyle büyük beğeni topladı. Festival ziyaretçileri, unutulmaz konserler, adrenalin dolu akrobasi gösterileri ve etkinliklerle dolu atmosferi doyasıya deneyimledi.

Sefo’dan Anlamlı ve Duygu Dolu Mesaj

Arabesk ve fantezi müziğin efsanevi ismi Gökhan Güney, ‘‘Ustalara Vefa’’ sahnesi kapsamında festivalin dördüncü günü unutulmaz bir performans sergiledi.

Ardından sahne alan genç neslin favorisi Sefo, enerjik rap performansıyla gecenin ritmini doruğa çıkardı. Gece boyunca enerjisi hiç düşmeyen Sefo, dansçılarıyla birlikte gerçekleştirdiği ateş ve ışık şovlu sahne performansına, yüzbinler aynı anda eşlik etti.  İlerleyen saatlerde Sefo, ‘‘Çocuklar ölmesin, şehirler bombalanmasın’’ diyerek izleyicilere duygu dolu bir mesaj verdi. Ayrıca Sefo, “Kaçak Göcek” şarkısını ilk kez Afyon’da canlı olarak seslendirdi ve büyük bir beğeni topladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.