DİYARBAKIR’DA YİNE BİR GENÇ KIZ KAYIP!

DİYARBAKIR’DA YİNE BİR GENÇ KIZ KAYIP!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 17 yaşındaki Beyza Yıldırım, 14 Eylül 2024'te "Arkadaşlarımla parkta oturacağım" diyerek evden ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi, Beyza'ya ulaşamayınca polise başvurdu ve kayıp ihbarında bulundu. O günden beri yapılan arama sonuçlarına rağmen genç kızdan haber alınamıyor. Polis ekipleri, Beyza için geniş kapsamlı bir araştırma başlattı.

ABONE OL
Eylül 16, 2024 19:02
DİYARBAKIR’DA YİNE BİR GENÇ KIZ KAYIP!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Eylül evden çıkan kız çocuğunu bulmak için ailesi ve tüm yakınları seferber oldu.Diyarbakır Yenigün Gazetesi’ne konuşan Yıldırım’ın kız kardeşi şu bilgileri paylaştı:

”Beyza Yıldırım 14 Eylül saat 17:30 civarında hazırlandı.” Ben çok sıkıldım arkadaşlarımla parkta oturacağım ” diyerek annemden izin aldı ve evden çıktı. Saat 20.30’da annem yemek için aradı.Beyza ben aç değilim dedi. Bunun üzerine Beyza saat 20.40 civarı yemek fotoğrafı attı.Kendisine o zamandan sonra bir daha ulaşamadık.Sonradan kuzenimden öğrendik, 3 gün önce biriyle tanışmış ve onunla buluşmuş. 22 yaşındaki genç, parkta 4 saat oturduktan sonra Gaziler’de yemek yedik.Beyza dönüşte yoruldu, Çeşme Durağı Parkı’nda oturduk. Saat 21:52’de onu parkın köşesine bıraktım. Sonrasını bilmiyorum dedi.Beyza’nın telefonu en son saat 21:30’da Çeşme Durağı Parkı’nda sinyal veriyor.

Arama çalışmaları devam ederken, aile kızlarının bulunabilmesi için toplumdan yardım bekliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.