NARİN GÜRAN SORUŞTURMASINDA SON DETAYLAR !

NARİN GÜRAN SORUŞTURMASINDA SON DETAYLAR !

Gazeteci Emrullah Erdinç, Narin Güran soruşturmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Narin'in ölümüne dair önemli detayları paylaştı. 

ABONE OL
Eylül 10, 2024 12:39
NARİN GÜRAN SORUŞTURMASINDA SON DETAYLAR !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Diyarbakır’da Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma derinlemesine devam ediyor. Son yapılan DNA testi sonucunda Narin’in biyolojik ailesinin, bilinen anne ve babası olduğu kesinleşti. Soruşturma sırasında, Narin’in tutuklu amcası Salim Güran’ın çocuğu olabileceği yönündeki iddialar asılsız çıktı. Anne ve babanın sorgusu henüz başlatılmadı, ancak soruşturma kapsamında önceki yıllarda düşme sonucu ölen Narin’in ablasıyla ilgili de yeni sorular gündeme gelecek.

Olay günü amca ve aile üyelerinin tüm görüşmelerini WhatsApp üzerinden yaptıkları ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı, amcanın telefonundan silinen WhatsApp mesajlarının geri getirilmesi için talepte bulunmuş, ancak WhatsApp mesajları göndermeyi reddetmişti. Soruşturma kapsamında çevre köylerden de dahil olmak üzere 267 kişinin ifadesi alındı. Dosyada 26 kişi şüpheli olarak yer alırken, geri kalanlar tanık olarak ifade verdi.Bu süreçte 14 bin araç ve 130 kamera görüntüsü incelendi.

Soruşturma devam ederken, yanlış bilgi yayanlar hakkında da hukuki süreç başlatılacağı bildirildi. Adli merciler, bu olayda görev alan tüm kurumların titizlikle çalıştığını ve sorumluların adalet önünde hesap vereceğini vurguladı​.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.