8 YAŞINDAKİ NARİN GÜRAN 10 GÜNDÜR KAYIP !

8 YAŞINDAKİ NARİN GÜRAN 10 GÜNDÜR KAYIP !

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın durumu, kamuoyunda büyük bir merak ve endişe yaratmaya devam ediyor. Son olarak, Narin'in ağabeyi E.G., olayla ilgili olarak gözaltına alınmış ancak yapılan adli incelemeler sonucunda, Narin'e ait olduğu iddia edilen ısırık izinin kesinleşmemesi üzerine serbest bırakılmıştır. Arama çalışmaları, hem kara hem de hava destekli olarak geniş bir alanda sürdürülüyor, ancak şu ana kadar maalesef küçük Narin'den bir iz bulunabilmiş değil.

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 10:30
8 YAŞINDAKİ NARİN GÜRAN 10 GÜNDÜR KAYIP !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Narin Günar, sıradan bir gün gibi başlayan ama sonunda bir bilinmeze dönüşen o gün kayboldu. Göz alıcı gülümsemesi ve neşesiyle tanınan küçük kızın  bir anda ortadan kaybolması, ailesi, arkadaşları ve tüm Türkiye’yi derin bir endişeye sürükledi. Herkes, onun aniden nasıl kaybolduğunu  anlamaya çalışırken, geride sadece cevapsız sorular ve belirsizlik dolu bir sessizlik kaldı. Narin’in kayboluşu, zamanla bir şehir efsanesine dönüşürken, onun geri dönmesi umuduyla yanan ışıklar bir bir sönmeye başladı.

Olayla ilgili gelişmeleri yakından takip etmekte olan yetkililer, vatandaşlardan her türlü ihbarı değerlendirmelerini talep ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.