ADANA’DA ACI ÜSTÜNE ACI !

ADANA’DA ACI ÜSTÜNE ACI !

Adana'da yürekleri burkan bir olay yaşandı. 14 yaşındaki Muhammed, serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti. Talihsiz olay, ailenin iki yıl önce aynı kanalda 17 yaşındaki diğer oğullarını da kaybetmiş olmasıyla daha da trajik bir hale geldi.

ABONE OL
Eylül 15, 2024 19:12
ADANA’DA ACI ÜSTÜNE ACI !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynı Sulama Kanalında İkinci Evlatlarını Kaybettiler

Edinilen bilgilere göre, olay merkez Seyhan ilçesindeki bir sulama kanalında gerçekleşti. Hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği bölgede, serinlemek amacıyla kanala giren 14 yaşındaki Muhammed, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen  kurtarma ekipleri, talihsiz çocuğun cansız bedenine ulaştı.

Muhammed’in ailesi, ikinci kez aynı acıyı yaşamanın şokunu yaşarken, iki yıl önce 17 yaşındaki büyük oğullarını da aynı şekilde kaybettikleri öğrenildi. Aile, bölgedeki sulama kanallarında alınması gereken güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu vurgulayarak, yetkililerden bu konuda acil adımlar atılmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kanallardaki güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği yönündeki talepler de yeniden gündeme geldi.

Adana’da benzer vakaların sık yaşanması, sulama kanallarında güvenlik tedbirlerinin yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.