POLİSİN ATEŞ ETMESİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

POLİSİN ATEŞ ETMESİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
Eylül 14, 2024 19:21
POLİSİN ATEŞ ETMESİ SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Kerem Uzun, polisin “dur” ihtarına uymadığı iddiasıyla açılan ateş sonucunda hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi.Kerem Uzun’un plakasız motosikletiyle polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başladığı ve motosikleti polislerin üzerine sürdüğü iddia edildi. Bu sırada polis memurlarından biri ateş açtı ve Uzun ağır yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılmasına rağmen, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından ateş eden polis memuru gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aile, oğullarının ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü yaşıyor ve adalet istiyor.Kerem, Gebze’de düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Aile, bu trajik olayla ilgili yetkililerden hesap sorulmasını istiyor.

Bu durum, bölgede büyük yankı uyandırırken olayla ilgili adli süreç devam ediyor. Uzun’un kaçma nedeni ve polisin silah kullanma gerekliliği gibi konular soruşturma kapsamında değerlendirilecek​.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.