ARİF GÜRAN NEVZAT BAHTİYAR’DAN ŞÜPHELENİYOR

ARİF GÜRAN NEVZAT BAHTİYAR’DAN ŞÜPHELENİYOR

ABONE OL
Eylül 14, 2024 16:49
ARİF GÜRAN NEVZAT BAHTİYAR’DAN ŞÜPHELENİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde Şok Gelişme !

Baba Arif Güran, Nevzat Bahtiyar’dan Şüpheleniyor !

Henüz 8 yaşında cinayete kurban giden Narin Güran’ın kaybıyla ilgili olarak, babası Arif Güran’dan gelen açıklamalar soruşturmanın seyrini etkileyebilir.Arif Güran, Bahtiyar ile geçmişte yaşanan ticari anlaşmazlıklar nedeniyle bir kırgınlık olduğunu, bu nedenle şüphelerinin bu konuda yoğunlaştığını dile getirdi.

Nevzat Bahtiyar, Narin’i kendi aracıyla götürmüş ve suyun içinde sakladığını itiraf ettikten sonra tutuklanmıştı. Sonrasında birkaç defa  ifadesini değiştiren Nevzat Bahtiyar cinayeti işleyenin Narin’in amcası Salim Güran olduğunu iddia etmiş kendisinin sadece sakladığını söylemişti.

Nevzat Bahtiyar’ın, sadece küçük Narin’in cesedini gizleyen kişi değil, aynı zamanda cinayeti işleyen kişi olabileceği yönündeki şüpheler güçleniyor. Ancak bu iddalar teknik deliller ve adli incelemelerle netlik kazanacak.

Soruşturma devam ederken, Narin Güran’ın ölümüyle ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Baba Arif Güran’ın bu açıklamaları ise olaya yeni bir boyut kazandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.