ÜMİT ÖZDAĞ’DAN POLAT’LAR AÇIKLAMASI !

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN POLAT’LAR AÇIKLAMASI !

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medyada Dilan Polat hakkında yaptığı bir açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Özdağ, Polat’ın hapishaneden nasıl çıktığına dair bildiklerini ima ederek, "Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum ama ne yazık ki yazamıyorum," ifadelerini kullandı. Bu açıklama, kamuoyunda büyük bir merak uyandırdı ve tartışmalara neden oldu.

ABONE OL
Eylül 7, 2024 12:30
ÜMİT ÖZDAĞ’DAN POLAT’LAR AÇIKLAMASI !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümit Özdağ, son dönemde yaptığı çıkışlarla gündemi meşgul eden isimlerden biri. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarda sık sık Türkiye’nin siyasi ve sosyal meselelerine değinen Özdağ, bu sefer ise Dilan Polat ile ilgili bir iddiada bulundu. Polat’ın hapishaneden nasıl çıktığına dair bilgi sahibi olduğunu öne süren Özdağ, bu konuda konuşamamasının ardında yatan sebebi ise açıklamadı.

Dilan Polat, sosyal medya fenomeni  olarak tanınan bir isim. Geçmişte çeşitli yasal sorunlar ve iddialarla gündeme gelmiş olan Polat, zaman zaman medyada ve sosyal medya platformlarında dikkat çekici açıklamaları ve paylaşımlarıyla da biliniyor. Ancak Özdağ’ın bu konudaki açıklaması, Polat’ın hukuki süreciyle ilgili yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Ümit Özdağ’ın bu açıklaması sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kişi tarafından tartışıldı. Kimileri Özdağ’ın bu sözlerinin bir tür ima olduğunu ve konunun arka planında önemli bir mesele olabileceğini düşünürken, kimileri ise bunun bir spekülasyondan ibaret olduğunu savundu. Özdağ’ın “yazamamak” ifadesi ise bu konunun neden daha açık bir şekilde dile getirilmediği sorusunu akıllara getirdi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.